A purhab, vagy ahogy a szakmában hívjuk, poliuretán hab, valóságos jolly joker az építőiparban. A nyitott és zárt cellás változatban kapható anyag számos területen bizonyította értékességét az évek során, és igazi kedvenc lett a szakmában.

1. Szuper hőszigetelés

A purhab talán legnagyobb ütőkártyája a fantasztikus hőszigetelő képessége. A zárt cellás változat különösen hatékony, mivel sűrűbb cellastruktúrájának köszönhetően kiválóan tartja bent a meleget. Ez a tulajdonság különösen hasznos, ha csökkenteni szeretnénk a hőveszteséget az épület különböző részei között, ezzel növelve az energetikai hatékonyságot. Ha tetőt, falakat vagy padlót kell szigetelni, a purhab a tökéletes választás.

2. Tapadási szupersztár

A purhab szinte minden felülethez ragaszkodik: fa, beton, tégla, fém – nem válogat. Ez a tulajdonság különösen kapóra jön nyílászárók beépítésekor, amikor a keret és a fal közötti rések tömítésére van szükség. Stabil tartást biztosít, miközben kiváló hő- és hangszigetelési funkcióit is ellátja. Ez tényleg egy mindentudó anyag!

3. Vízállóság és rugalmasság

A purhab vízálló, így hatékonyan védi az épületeket a nedvességtől. Emellett rugalmassága miatt könnyen alkalmazkodik különböző formákhoz és felületekhez, ami különösen hasznos bonyolult geometriai felületek szigetelésénél. Szóval, ha komplex formájú felületekkel van dolgod, a purhab ismét remek megoldás lehet.

Vállalkozóként, vagy hobbi barkácsolóként ha időtálló és költséghatékony megoldást keresel, érdemes megfontolnod a Soudal purhabot. Kiváló ár-érték aránya miatt méltán népszerű választás nemcsak Nyugat-, hanem Kelet-Európában is.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

További cikkeink a témában