A webáruház hatékonysága számos technikai és tartalmi megoldástól függ. Nem mindegy, hogy milyen rendszereket és hogyan alkalmazunk, vagy épp mennyire tudjuk integrálni azt más fontos piaci szereplőkkel – például a nagykereskedőkkel és egyéb webáruházakkal. A komplett rendszer pedig gyorsítható és automatizálható, en bloc hatékonyabbá tehető, ha a megfelelő lépéseket hajtjuk végre és kihasználjuk a modern, rendelkezésre álló technikai eszközöket.

A Connestic kapcsolatok által lehetőségünk nyílik a legnépszerűbb webáruházakkal és nagykereskedőkkel való együttműködésre, és a rendszerek integrálására egyaránt. A legtöbb nagykereskedés termékpalettája ugyanis összekapcsolható. A rendszer így olyan platformként működik, ahol szinkronizálhatunk és beállíthat árszabályokat, raktárkészlet-szabályokat, kategória és paraméter megfeleltetéseket egyaránt – a teljesség igénye nélkül felsorolva.

 

Hogyan tehetjük még hatékonyabbá a webáruházunk működését?

 

Ahhoz, hogy a webáruházunk egyről a kettőre jusson, folyamatos fejlesztések szükségesek. Ha megnézzük napjaink trendjeit, minden állandóan változik, így nekünk is lépéseket kell tennünk. Az automatizáció és az adatok elemzése, statisztikák készítése azok a legújabb módszerek, amiket már a webáruházak is előszeretettel alkalmaznak széles körben. Alapvetően azt lehet mondani, hogy egy holisztikus, rendszerbeli megközelítésre van szükség, vagyis hogy minden mindennel összekapcsolható legyen és egy egészben átlássuk a teljes szisztémát.

 

A webáruház hatékonysága tehát akkor érhető el, ha kihasználjuk a technológiai lehetőségeket, és a munkát sem akarjuk megspórolni belőle. Igaz, utóbbi állítás némileg kiküszöbölhető azáltal, ha egy szakértői csapatra bízzuk ezeket a megoldásokat – mi magunk pedig foglalkozhatunk azokkal a dolgokkal, amikhez értünk és ami leköt minket.

 

Integrálás nagykereskedőkkel és egyéb webáruházakkal, API kapcsolaton keresztül

 

Ha már mai trendek, akkor az API (application programming interface, vagyis alkalmazásprogramozási felület) is mindenképpen idetartozik. Általa gyorsan és hatékonyan integrálhatjuk a webáruházak és nagykereskedések adatbázisát, amivel lényegében a teljes termékpalettát és kategóriákat egy rendszerben láthatjuk. Az összekapcsolás során pedig árszabályokat hozhatunk létre, amelyeket egy-egy termékre lebontva is alkalmazhatunk. De akár az importálás gyakoriságát és időpontját is meghatározhatjuk, amennyiben azt a nagykereskedés felülete is lehetővé teszi.

 

Milyen nagykereskedőket, webáruházakat köthetünk össze a saját oldalunkkal?

 

A Connestic a legnépszerűbb webáruház rendszerek közül többel is egyszerűen dolgozhatunk – ilyen például az UNAS is. Lényegében csak hozzá kell adnunk a webáruházat a rendszerhez, kiválasztani az adott nagykereskedést vagy honlapot, és beállítani a kapcsolatot, vagyis mikor, melyik termékeket frissítse a Connestic.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában