48 meccsre eltiltottak egy orosz futballistát, miután a kiállítása után szándékosan lefejelte ellenfelét

Árnyaltan fogalmazva sportszerűtlen, nem árnyaltan fogalmazva egy tahó volt az az orosz futballista, akit 48 meccsre eltiltottak, és teljesen érthető módon a csapata is kirúgott.

A csakfoci Kronen Zeitungra hivatkozva számol be egy az osztrák kilencedik osztályban történt esetről. A Viktoria Brengenz B csapatának orosz futballistáját, Raschid Arsanukaevet 48 meccsre eltiltották és a klubja azonnal kirúgta. Arsanukaev egy bajnoki 87. percében teljesen jogosan ütési kísérletért megkapta a második sárgáját, futball közhellyel élve, mehetett is zuhanyozni. Előtte azonban odafordult a játékvezetőhöz és azt mondta neki:

Ezt követően odament az egyik ellenfeléhez és eltörte az orrát, miután szándékosan lefejelte. A futballistát meg kell műteni, héthetes kihagyás vár rá. Arsanukaevet rögtön kirúgta a csapata, a helyi rendőrség is vizsgálatot indított, a helyi futballszövetség pedig tájékoztatta a környező szövetségeket az esetről, hogy az az agresszív orosz játékos ne találjon csapatot magának. Ha netán találna, akkor sem játszhatna, a már említett 48 meccses eltiltása miatt.

Még egy hasonló sztori:

(A kiemelt fotó illusztráció; forrás: Getty Images; via csakfoci)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.