Riqui Puig érthetően elégedetlen a jelenlegi helyzetével a Barcelonánál.

A 20 éves spanyol középpályást a Barcelona egyik legnagyobb tehetségének tartják, még sincs esélye jelenleg bekerülni az első csapatba. Sőt, az előző szezonhoz képest is rosszabb helyzetben van. Így elképzelhető, hogy télen távozik a játékos, egyelőre kölcsönbe.

Tavaly gyakorlatilag az első csapat tagja voltam, velük edzettem, és így játszottam a meccseimet a B csapatban. Idén kevesebb lehetőségem van az első csapattal edzeni. Nehéz, mert tavaly a felnőttcsapat tagja voltam, idén viszont nem.

Mondta a játékos, aki azért olyan nagyon nem panaszkodott, azzal folytatta, hogy ez van, ezzel a helyzettel kell megküzdenie. Az viszont egyértelmű, hogy a fejlődése szempontjából játékpercekre van szüksége, és nem a Barcelona B csapatában a spanyol harmadosztályban.

Puig a La Masia egyik felfedezettje, a helyzete azonban nem könnyű, a Barcelona középpályán nagy a népsűrűség. De Jong nyáron érkezett, ő alapember, ahogy Arthur és Busquets is, mellettük még ott van Vidal és az egyre kevesebbet játszó Rakitic, de ha kell, akkor S. Roberto is tud a középpályán játszani. Sőt, az az Alena is az első csapat tagja, akit Valverde a szezon első bajnokiján a kezdőbe jelölt, azóta viszont egyetlen percet sem játszott.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(via; Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában