Állítólag Luis Enrique egy ilyen értékű csomagot kért a nyárra a vezetőktől.

A hírek szerint a Barca mestere úgy érzi, csak akkor tudja megtartani dominanciáját a klub a bajnokságban, ha igazolnak a következő nyáron, mégpedig elég komoly áron, komoly neveket. Az idei nyár nem sikerült rosszul, de messze nem fogja elősegíteni az előrelépést, Paco Alcacer nulla góllal áll, Andre Gomes nem egy Iniesta, de még elég fiatal, Umtiti pedig jobb, mint amire számítottak, hátul megoldás lehet.

Jövőre viszont elöl és hiányposztokon erősítenének, de tényleg, nem pedig a kispadra. A kiszemelt négyes több mint 200 millióba kerülne. Ők azok:

Ángel Di María, Héctor Bellerín, Joshua Kimmich és Anthony Martial.

Di Mariát a PSG-ből kellene elhozni, és ott ugyan van pénz, de az nyílt titok, hogy az argentin nem érzi magát felhőtlenül Párizsban. Középpályásként és támadóként is számításba jöhetne, az egyetlen nagy akadály az, hogy nemrég még Real-játékos volt. Ő 55 millió körül fájna.

Kimmich a legnagyobb német tehetségek egyike lett, teljesen váratlanul berobbant a Bayern Münchenbe, majd a német válogatottba. Előnye, hogy csak 21 éves, és hogy minimum három poszton képes kiemelkedő teljesítményre. Ő olyan 48 millió euró lenne, de nagyjából nulla az esélye, hogy a Bayern eladja.

Bellerín régóta kiszemelt, őt látják tökéletes megoldásnak a jobbhátvéd posztra, ám az Arsenal nem akarja eladni a világ talán leggyorsabb védőjét, épp hosszabbítana is vele. Ráadásul az amúgy Barca-nevelés 21 éves védő nem is akarja elhagyni a londoniakat. Őt is 48 millióra árazták be.

A francia Martial más eset, merthogy őt alig játszik Mourinhónál, hiába volt remek az első éve Angliában, így aztán mozdítható, a PSG is ráalkudna. A szélsőként is szerepeltethető csatár jó alternatívája lehetne az MSN-nek, viszont kábé 60 millió lenne az ára.

És honnan lenne erre 200 millió euró? Nos, egyáltalán nem kizárt, hogy elfogadják a Neymarért ajánlott 220 millió körüli összeget – amit a PSG, a Man. United és talán a Man. City is megadna.

És ezt olvastad már?
Olyan gólt csavartak az angol Ligakupában, hogy alig hiszünk a szemünknek