Az év elején írtuk, hogy Jürgen Klopp átigazolási klubrekordot döntene a német kedvencéért, ám ilyen esetben szinte mindig a Bayern Münchenen át vezet az út. A bajorok pedig stoppolják a tehetséget.

A német Sky szerint amint kinyílik az átigazolási ablak,

a Bayer Leverkusen kiváló fiatal középpályása, Kai Havertz aláír a Bayern Münchenhez.

A támadó középpályás az előző szezonban robbant be, akkor 20 gólt szerzett és hét gólpasszt adott, a félbeszakadt idényben pedig már 8 gólpasszt adott a tíz gólja mellett. Már a felnőtt válogatottban is szerepelt Havertz, ott is szerzett már gólt.

A Bayern frissen megerősített menedzsere, Hans-Dieter Flick szerint ideális lenne a Münchennek a fiatal játékos. A Leverkusen 100 millió fontot szeretne kapni érte, de még euróban sem fog ennyit, ez most már egészen biztos, hiszen a vírus miatt esnek az árak.

Klopp sokat akart érte adni, csúcsot is döntött volna érte, mert nagyon kedveli a játékát, és illett is volna a Liverpoolba, de már januárban is ezt mondta Havertz:

Ők valószínűleg a legnagyobb klub Németországban, és sok játékos nagyon sikeres lett már fiatalon azzal, hogy odamentEzért kapcsolatba léptem a Bayernnel, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Vannak olyan játékosok, akik szeretnének a családjuk közelében maradni, míg mások azt mondják: szeretném kipróbálni magam külföldön. Ami egyértelmű: ha Németországban csillag akarok lenni, akkor nem ártok magamnak azzal, ha a Bayernbe megyek.”

(Fotó: Jörg Schüler/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Világbajnoki döntős a női vízilabda-válogatott!
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő