Az örök igazság, hogy légiós csak akkor kell, ha jobb, mint a magyar, vagy pláne, mint a fiatal magyar. Stanislav Sestákra egyik sem volt igaz.

A Fradi évek óta nem talál csatárt Böde Dani mellé, tavaly pedig idehoztak egy sztárt, hiszen Sesták aktív szlovák válogatott (66-szoros), és a Bundesligában játszott. A legutóbbi szezonban ugyan 30 meccsen 10 gólt szerzett, de azzal nem vádolhattuk, hogy meghatározó, vagy akár jó lett volna. Nem volt se ügyes, se gyors, se csatár, se szélső. Beleillett a Tuijp-, Lauth-féle vonalba, ergo nem volt hasznos, cserében drága.

Most meg még Djuricint is a nyakára hozták, aki ugyan szintén beleillik ebbe a vonalba, de ő most jött, kap még lehetőséget, és fiatal is. Sestáknak így hivatalosan felbontották a szerződését, amivel felszabadul egy nagyjából havi 10 ezer eurós bérkeret, amit viszont oda tudnak adni egy jobbnak. Vagy két fiatalnak.

A hírek szerint az FTC azért most bontotta fel Sesták szerződését, mert Szlovákiában kedden járt le az átigazolási időszak, így még épp haza tud térni, mivel szabadon igazolhatóvá vált.

Eközben viszont egyre erősebben hallani, hogy nemcsak ezért bontották fel a szerződését, hanem azért is, mert Roland Lamah még nem talált magának új csapatot, a Fradi pedig elkezdte visszacsábítani a korábbi belga válogatott szélsőt, ezt az elnök is elkottyintotta. Lamah ugyan többet keresett, mint a szlovák, ezért is nem tartóztatták, ám most lett rá pénz, és nyilván engedne is, mivel csapat nélkül pont semennyit sem kapna.

Nem lepődnénk meg, ha hamarosan Orosz Pállal mosolyogva fogna kezet.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon