Révész Attila, a Kisvárda atyaúristene eddig is messze földön híres volt pedagógia érzékéről és érzelmi intelligenciájáról, és most aztán alaposan ráerősített erre. Még az NB I-ről sem hittük, hogy ilyen sztorit szülhet.

Az egész kontinens egyik legsikeresebb sportigazgatója a Góóól!2 vendége volt, ahol elmondta, hogy hiába teljesít borzalmasan a csapat, nincs edzőkérdés, Supka Attila marad az edző, majd a beszélgetés végén beavatott minket a Kisvárda izgalmas hétköznapjaiba.

A bizarr szó illik ide, de talán nem is elég. Révész ugyanis behívatta a focisták barátnőit, feleségeit és felkérdezte őket.

Kezdjük ez olyan idézettel, ami a végén hangzott el, tökéletes felvezetés lesz, igazi magyar. A Kisvárda keretének 90%-a félig alkalmatlan légiós a világ minden tájáról, el kell őket igazítani, hogy itt nálunk minden jó és a kultúránkat tartsák tiszteletben.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy a Kisvárda a legutóbbi hét meccséből csak egyet nyert meg, úgyhogy ideje volt elővenni az asszonyságokat, mert a férjuruknak nem megy a foci.

Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak.

Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltakde a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük.

akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez, mert ez nagyon sok esetben előfordult.”

Arra is kitért Révész mester, hogy fontos, a meccsek után ne terheljék házimunkával a férfiakat. Arra egyelőre nem kérte meg őket, hogy játszanak is helyettük, de hosszú még a szezon.

Az asszonyidomítás 18:30-tól, majd a 22. perc után hallható.

Ezért nincs magyar a keretben:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.