A spanyol foci első embere nyilatkozott Kylian Mpabbé esetleges Madridba igazolásáról. Ez eddig rendben is van, de Javier Tebas nem a legélesebb kés a fiókban.

A La Liga-elnök ugyanis a pozíciójához nem igazán passzoló szurkolói attitűdöt villantott, ami persze jól mutatja a spanyol bajnokság komolytalanságát.

Ez tehát az elnök végtelenül profi megnyilvánulása Mbappé és a Real Madrid összefonódásáról:

„Real Madrid-szurkolóként ez nagy öröm. A világ egyik legjobb játékosa. Nem mondanám a legjobbnak, mert maradok Bellinghamnél és Viníciusnál. Nagyon boldognak kell lennünk, a Real Madrid tudta, hogyan kell kezelni ezt a szerződtetést a szorongás és a türelmetlenség ellenére.”

A hétvégi el Clásico nagy port kavart, mivel a Barcelonának volt egy fantomgólja, ami azért nem derült ki, hogy bent volt-e vagy sem, mert a La Ligában nincs gólvonal-technológia. Erről is elmondta a véleményét Tebas:

Ez nem egy tökéletes technológia, ez az elsődleges oka. Másfelől egy szezonban csupán három-négy alkalommal kell használni, és ha hozzávesszük, hogy még így is képes hibázni, akkor rájöhetünk, hogy ár-érték arányban ez nem megfelelő. Ahhoz, hogy ez a technológia ki legyen építve mindkét bajnokságba, ahhoz 5-6 millió euró körüli összeget kéne befektetni, miközben a VAR a szituációk 99 százalékában megoldást jelent.

A La Liga híreit olvashattátok.

(Fotó: X)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kiderült, ki az a négy Liverpool-játékos, aki kulcsember lesz az új edzőnél

Anélkül veszíti el a vb-övét Uszik, hogy bárki legyőzné

Az angol ligában utolsó előtti lett a csapatával, most a Bayern München edzője lehet

További cikkeink a témában
Hirdetés