A Manchester City Jadon Sanchót adta el gombokért, most a BL-győztes is kénytelen elengedni egyik legnagyobb tehetségét.

Bobby Duncan és ügynöke kisírta, hogy engedje el a Pool, mert ő többet akar játszani. A mindössze 18 éves csatárt végül eladta a Liverpool a Serie A-ban szereplő Fiorentinának.

Duncan, aki egyébként Steven Gerrard unokaöccse, az előző szezonban 32 gólt lőtt, most hároméves szerződést írt alá a lilákkal, akik 1,8 millió fontot fizetnek érte, plusz egy esetleges továbbértékesítés után a Liverpoolnak jár az összeg 20%-a.

James Pearce on Twitter

Bobby Duncan set to join Fiorentina today after they increased their offer to €2million. #LFC will also have a 20% sell on clause. Full details to follow on @TheAthleticUK

Nagy kérdés, hogy Sancho lesz-e a fiúból, vagy elveszik, mint a Serie A-ban a fiatalok nagy része. Pedig ha kicsit türelmesebb, Klopp egészen biztosan lehetőséget adott volna neki.

Három hónap alatt majdnem 80 millió euróval nőtt az értéke

Dortmundban valamit nagyon tudnak az elmúlt években, hiszen Dembélé után most Jadon Sanchóval is komoly pénzt kereshet a klub.

(Fotó: Twitter)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés