Ádám Martin külföldön folytatja a pályafutását.

Az NB I előző szezonjában 31 góllal gólkirály lett Ádám Martin, közben a válogatottban is bemutatkozott, és az elmúlt időszakban egyre valószínűbbé vált, hogy külföldön folytatja a karrierjét.

Ez most már hivatalos: a 27 éves csatár a dél-koreai Ulszan Hyundai csapatához igazolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YUNiK Management (@yunikmanagement) által megosztott bejegyzés


Elvileg Angliából, Olaszországból, az USA-ból és Lengyelországból is voltak érdeklődők, de az Ulszan volt az egyetlen olyan csapat, amely a Paks számára megfelelő ajánlatot tett.

Papp Gábor, a játékos menedzsere a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, négy kiemelt szempontot vettek figyelembe a klubváltásnál: Ádám Martin a magyarnál erősebb bajnokságba igazoljon, egy olyan klubba, amely domináns hazájában, megfelelő mennyiségű játékidőt kapjon, és anyagilag is kedvező legyen az új szerződés. Papp azt is elmondta, hogy az átigazolási időszak alatt folyamatosan kapcsolatban voltak Marco Rossival, és a magyar szövetségi kapitány is támogatta a csatár klubváltását.

Az Ulszan Hyundai jelenleg első a dél-koreai bajnokságban, korábban kétszer nyerte meg története során a ligát, és kétszer az ázsiai BL-nek is a bajnoka volt.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában