Egy fiatal Eb-ezüstérmest szerezne meg a francia egyeduralkodó, és egyelőre win-winnek tűnik a szituáció.

A még mindig szemtelenül fiatal Anthony Martial ugyanis nem Mourinho kedvence, hiába kezdett jól az MU-nál, a portugálnál keveset játszik Ibra és Rashford mellett, ami senkinek sem jó. (Ebben a szezonban csak nyolc meccsen játszott a PL-ben, egy gólja van.) A 20 éves támadó ugyanis rendkívüli tehetség, nem véletlenül vitte át Angliába a Manchester United, és az sem csak a szerencse műve, hogy a francia válogatottal Eb-döntőt játszott a nyáron.

Martial 50 millió euróért igazolt az MU-ba a Monacóból tavaly nyáron, vagyis minimum ennyit le kéne raknia a PSG-nek is, ami persze nem szokott gondot okozni arrafelé.

Martial francia, keveset játszik, feleslegesen fizeti a United, a PSG-nél pedig nincs túl sok gyors támadó, ezért szeretné Unai Emery edző. Vagyis mindenki jól járna az igazolással.

Kivéve talán Cavani, aki Ibrahimovic távozása után elképesztő mennyiségben termeli a gólokat, 13 meccsen 14 gólt szerzett az uruguayi a Ligue 1-ben, a BL-ben pedig 5/5-tel áll. Csakhogy Martial a szélről is tudná segíteni, több posztot is szerepeltethető.

És ezt olvastad már?
Mancini szerint ötven-ötven százalék az esély a csoportgyőzelemre