A 20 éves norvég szélsőnek parádés számai vannak.

Az AC Milan eljátszott egy *ronaldózást a FK Bodø/Glimttel az Európa-ligában: a rossonerik összekerültek a norvég ezüstérmessel és kiszúrták az egyik játékosát, aki őrült nagy tehetség, gólt is rúgott nekik.

null

Jens Petter Hauge is going to be some player 🤩pic.twitter.com/aOL6J2A9UA

Végül legyőzték a norvégokat, most pedig leigazolják ezt a tehetséget, Jens Petter Haugét. A 20 éves szélső 2025-ig ír alá és 5 milliót fizet érte a Milan.

null

Jens Petter Hauge has just landed in Milano and he's gonna sign until June 2025 as new AC Milan player. €5m to Bodø/Glimt. Medicals tomorrow. Here-we-go confirmed 🔴⚫️🌟 #ACMilan #transfers https://t.co/AMlqmKMu2y

Hauge a szezonban eddig 18 meccsen 14 gólt rúgott és 9 gólpasszt adott, vagyis 23 gólból vette ki a részét, ez már haalandi szint.

A Bodø/Glimt majdnem húsz ponttal vezeti is a bajnokságot. A fiatal támadó az El-ben is hasít, három meccsen 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, tehát nem csak Norvégiában megy neki.

*ronaldózás

A Manchester Lisszabonban játszott a Sporting ellen felkészülési meccset, majd hazafelé az MU-játékosok győzködték Sir Alex Fergusont a repülőn, hogy igazolja le a Sporting vékony szélsőjét, annyira jó.

A Milan megszerezte az olasz futball legnagyobb tehetségét

Egyelőre kölcsönbe érkezik, de vásárlási opciója van a Milannak.

(Fotó: Emilio Andreoli/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában