Váratlan akadály gördült a Griezmann, Manchester United bimbózó románc elé, ám sem a csatár, sem a klub nem tehet róla, ha mégsem jön össze a szerződés.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság ugyanis helyben hagyta a FIFA-döntést, miszerint az Atlético Madrid eltiltották az átigazolásoktól, így a BL-elődöntős madridiak januárig nem regisztrálhatnak új játékost.

Ugyan Atlético nincs kizárva a piacról, bármennyi játékos eladásához joga van, csak épp pótolni nem fogja tudni. Így közel sem biztos, hogy elengedik Antoine Griezmannt, hiába kérte a francia, hogy hadd igazoljon el.

A BBC úgy tudja, a Manchester United vezetősége ahelyett, hogy kifizetné a francia 100 millió eurós kivásárlási árát, inkább már a B-verziót vette elő, vagyis a többi kiszemelttel fog tárgyalni, hiába állapodott meg Griezmannal. A Telegraph úgy tudja, Andrea Belotti a Torinóból, Romelu Lukaku az Evertontól vagy Álvaro Morata a Real Madridból lehet az alternatíva.

Csakhogy ők az is írják, hogy más probléma is áll a háttérben, nem csak az átigazolási tilalom. Nem pont, vagy nem csak ilyen csatár kell az MU-ba, hanem egy klasszikus center, mivel Annál Zlatan Ibrahimovic január előtt nem tér vissza, így nemigen lesz Mourinhónak befejező csatára. A francia meg ugye inkább visszavont támadó, jobban érvényesül egy középcsatár mellett, mögött.

(Fotó: AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés