És ez egy újabb jele lehet annak, hogy Neymar is lelép.

A futballtörténelem legsikeresebb játékosa, Dani Alves hivatalosan is bejelentette, hogy elhagyja a PSG-t. A brazil válogatottal a Copa Américán szereplő Alves hol máshol, mint az Instagram-oldalán írta meg, hogy új kihívásra vágyik.

És persze újabb trófeákra, mert abban ő a legjobb: senki sem nyert nála többet a futballtörténelemben (42-t, ebből hármat még a Bahiával), szóval az ő jelenléte jó ómen lehet bármelyik csapatnak.

Arham Musthfa on Twitter

Dani Alves... the most successful player in football history.

A 36 éves jobbhátvédnek június végén jár le a szerződése, amelyet meg szeretett volna hosszabbítani vele a PSG, de ez az ügy már lezárult, a brazil megy.

„Az életben mindennek van eleje, közepe és vége, most itt az idő, hogy pontot tegyek ennek a végére.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hoje fecho mais um ciclo na minha vida, um ciclo de vitória, de aprendizados e de experiências. Gostaria de agradecer a família PSG pela oportunidade de juntos construir uma página na história desse clube. Gostaria de agradecer a todos e sobre tudo ao staff pelo carinho, pelo respeito, pela cumplicidade demostrada desde o primeiro dia... vocês fazem esse clube um pouco mais especial. Foram dois anos de resiliência e reinventares contínuos para cumprir com a minha missão, porém na vida tudo tem um começo, um meio, um final e hoje chegou o momento de colocar esse ponto final aqui. Peço-lhes desculpas se em algum momento não estive a altura, peço-lhes desculpas se em algum momento cometir alguma falha, apenas tentavam dá o meu melhor. Obrigado a todos os companheiros pelos momentos vividos, pelas risadas juntos, pelos enfados também que vossos espíritos preguiçosos me fizeram passar.🤣🤪 Se vocês um dia me recordarem, que seja como o GOOD CRAZY de cada dia, com um belo sorriso no rosto, com uma energia pura de alma, como um profissional trabalhador e compromissado com os objetivos.... como alguém que apenas quis que vocês fossem melhores a cada dia e que tentou fazê-los entender o verdadeiro significado da palavra equipe. “Um grande abraço a todos e espero que não sintam muita falta das minhas loucuras🤣😂😆” Com muito carinho GoodCrazy!! #GoodCrazyMood🤪

DanialvesD2 My Twitter (@danialves) által megosztott bejegyzés,

Majd persze mindenkinek mindent megköszönt Dani Alves, aki 2017-ben igazolt a PSG-hez, 73 mérkőzést játszott, nyolc gólt szerzett és 18 gólpasszt osztott ki. Kétszer nyerte meg a francia bajnokságot, egyszer-egyszer a Francia Kupát, a Ligakupát és a Szuperkupát.

Az ő távozása egy újabb lökés lehet Neymarnak is, mivel a két játékos országos cimborák, ha lehet, együtt játszanak. Most mindketten erősen udvarolnak a Barcelonának.

„A Barca az otthonom. Mindig is ezt mondtam. Szeretem ezt a klubot, és mindent, amit megéltem vele. Szeretem az embereket, akik ott dolgoznak, a csapattársaimat, akik még mindig ott vannak.”

Alves egyébként éjszaka gólt szerzett Peru ellen és simán nyertek, eggyel közelebb került így profi pályafutása 40. trófeájához.

(Fotó: Aurelien Meunier/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon