Argentína kilépne a komfortzónájából, és egy nem argentinra bízná a futballjukat.

Argentína nem szerepelt jól a vb-n, bár sokáig úgy tűnt, hogy még ennél is rosszabbul fog. Végül továbbvergődtek a csoportból, ám Franciaroszág simán verte őket. Káosz, tanácstalanság, rendszertelenség és egy gyenge szövetségi kapitány jellemezte őket. Ezért az argentin labdarúgó-szövetség (AFA) szakítana a hagyományokkal és a kispadra ültetne egy szakembert, aki nem argentin.

Az argentin TN Deportivo újságírója, Pablo Cecchini úgy tudja, Pep Guardiolának ajánlották fel a válogatott szövetségi kapitányi posztot.

Tegyük hozzá, hogy nem először hallani ilyen híreket, a katalán mestert már korábban is megkörnyékezték. Egyrészt nyilván azért, mert kiváló edző, aki eredményes is, másrészt nem elhanyagolható, hogy imádják egymást Messivel. És így talán a Barcelona zsenije is maradna. Cecchini szerint az AFA 12 millió dollár per éves fizetést ajánl neki, és a 2022-es vb végéig szóló szerződést. Emellett állítólag a válogatott televíziós jogainak tulajdonosa lehetne 2030-ig.

Csakhogy Guardiola nemrég hosszabbított a Manchester Cityvel, a PL egyik legjobban fizetett embere lett, ki kellene vásárolni a szerződéséből, amire gyakorlatilag semmi esély. És akkor még azt nem is mondtuk, hogy Jorge Sampaolinak élő szerződése van, a lelépési díja pedig 20 millió dollár. De álmodni persze lehet.

Bár nem értjük, mire ez a nagy keresgélés, amikor Maradona ingyen is jönne!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon