Travis Rudolph a nagybetűs sportember, aki nemcsak az autista srácnak, de a fiú édesanyjának is összehozta a legboldogabb napot.

Bo Paske egy srác a floridai Tallahassee-ben található Montford középiskolából. Amit még fontos róla tudni, hogy autista, egészséges társainál sokkal nehezebben alakít ki kapcsolatokat, annyira, hogy nincsenek barátai, a többiek kerülik őt, vagyis mindig egyedül ebédel.

És ez nem volt másképp akkor sem, amikor a Florida State egyetemi amerikaifoci-csapatának népszerű játékosai meglátogatták az iskolát. Az étkezőben aztán a csapat egyik sztárja, Travis Rudolph meglátta, hogy Bo a társaitól külön, magányosan ebédel egy nagy asztalnál, ezért miután a srác megengedte, odaült hozzá. Együtt ebédeltek és beszélgettek, a srác pedig otthon elmesélte a sztorit.

Bo édesanyja, Leah Paske könnyekig hatódott a történtektől. Ő mindennap megkérdezi fiától, hogy kivel ebédelt, de eddig mindig csak azt a választ kapta, hogy senkivel. A Facebookon aztán nem győzte meghálálni a kedvességet és a figyelmességet:

„...végre volt egy nap, amikor nem kellett amiatt aggódnom, hogy a kisfiam magányosan ebédelt az iskolában, mert egy igazi példakép ült vele szemben. Travis Rudolph, köszönöm, nagyon boldoggá tettél egy anyát...”

Az üzenet és a sztori villámgyorsan elterjedt a világhálón, és persze Travishez is eljutott, aki szintén  könnyekig meghatódott az édesanya beírását olvasva.

(Forrás: orlandosentinel.com)

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában