Miután a Lazio kikapott, így hat fordulóval az idény vége előtt bajnoki ünneplésre készültek Nápolyban. Pár perc kellett volna hozzá.

Tökéletesen alakult minden, a Lazio veresége azt jelentette, hogy hazai pályán, a Diego Armando Maradona Stadionban ünnepelhette története harmadik bajnoki címét a Napoli. Ehhez csak le kellett győzni a nem túl erős Salernitanát.

A drukkerek készültek is, sőt az egész város fel van díszítve, az utcák tömve a kékmezes szurkolókkal, felvonulás, éneklés, miegymás.

Az első félidőben csak helyzetek voltak, ám egy óra játék után Raspadori szögletét Olivera fejelte Ochoa kapujába, és akkor végleg elszabadult a pokol, kék füstbe borult a lelátó.

Az utcán is volt ünneplés.

Aligha gondolta bárki, hogy ezek után mégsem lesz ma nápolyi fieszta, Boulaye Dia viszont a 84. percben viszont rendesen beletenyerelt a tervekbe. Dia nem lesz kedvenc Nápolyban.

Ettől még persze bajnok lesz a Napoli, a következő fordulóban Udinében lehet majd ünnepelni. Képzeljük, mennyire örülnek az udineiek most, ismerve a nápolyi fanatikusokat.

Több száz motoros ultra követte a Napoli játékosait a Juventus-verés után

A Napoli szurkolói éjjel háromkor éltették a hőseiket.

(Fotó: Carlo Hermann/DeFodi Images via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés