Böde Dániel hét évet játszott a Fradiban, de hiába a több mint 200 meccs, sütött belőle a gyűlölet a péntek esti vereség után.

Az előzmény annyi, hogy a Paks halasztást kért, mert akadt néhány pozitív koronavírusteszt a csapatban, így kevesen is voltak és nem is tudtak együtt edzeni. Halasztani akartak, ám a Fradi nem ment bele: a BL miatt sűrű a programja, ráadásul válogatott szünetben kellett volna pótolni a bajnokit, amikor meg a Fradiból hiányozna tucatnyi focista.

„Nem kell az első percben gólt kapni, ja. A másik meg az, hogy múlt héten csütörtökön edzettünk utoljára, mindenki karanténban, valaki 50 négyzetben, mit tud csinálni?

Kérdezem én, fordított esetben a Fradi mit játszott volna? Ők lázadtak volna a legjobban föl azon, hogy játszaniuk kell. Van az a három betű, az Erkölcs, Erő, Egyetértés. Ebből egyiket se érzem.

Erő az volt, erőt demonstráltak rajtunk, de hát ezzel nem tudunk mit csinálni. A vereség nem bosszant most, megmondom őszintén, mert tényleg megpróbáltunk mindent megtenni, így nem is lehet futballozni. Nyolc napig mindenki otthon van, mondom, valaki 50 négyzetben mit tud csinálni a panellakásban? Nem mehet ki. Éjfélkor lejárt a karantén, ma meg jöttünk meccsre.

Szerencsénk van annyiban, hogy most kupamérkőzés lesz, ott ugyanúgy ennyien fogunk tudni kiállni, ne vesszünk össze, ezt a meccset el kell felejteni, ezzel már nem tudunk mit csinálni, aztán az MTK meccset szerintem el kell halasztani, hogy jöjjenek vissza az emberek és újra jó állapotban tudjunk lenni.”

Security Check Required

null

Huszonhárom másodperc alatt rúgott gólt a Fradi

Fél óra sem kellett a Tokmac-mesterhármashoz.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Fél lábbal kint van az olimpián a női kézilabda-válogatott

A Nike kicsit elszabta a bikinivonalát az amerikai női atléták olimpiai mezének

További cikkeink a témában