Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Neymar el akarta venni az elképesztő adottságokkal megáldott, meseszép kedvesét, aki viszont nemet mondott. Szakítottak is. Meg is nézzük gyorsan újra a brazil lányt.

Mutasd a feneked, megmondom, honnan jöttél! Na jó, nem pont így hangzik a mondás, de például a brazilokra ez eléggé igaz. Arrafelé ugyanis valami furcsa, ám áldott genetikai mutációnak köszönhetően a nők legnagyobb részének pompás hátsója van. Szexi, gömbölyű, pazarul nőies.

Bruna Marquezine is ebbe a kategóriába tartozik, Neymar (ex)kedvesének persze még könnyű, nem sok ideje volt a gravitációnak és a természetnek, hogy belerontson, mivel még csak 21 éves. Persze tény, nemcsak a popója tökéletes, hanem ritka szép az egész nő, úgy ahogy van.

A riói születésű Bruna egyébként színésznő (és persze modell), még gyerekként kezdte a szakmát, 1999-ben a Gente Inocente című sorozatban tűnt fel, főleg szappanoperákban szerepel. Mondjuk Brazíliában mi másban... Elnézve a képeket, nem csoda, hogy a Barcelona zsenije el is jegyezte a leányt, majd megkérte, legyen a felesége. Ám nem ismert okból Bruna nemet mondott, ami után elváltak az útjaik, ezt maga Neymar jelentett be.

Nem szeretek a magánéletemről beszélni, de a hír igaz, Bruna és én külön váltunk. Közösen döntöttünk így. Ő egy olyan lány, akit nagyra becsülök, és remélem, boldog lesz. Az élet megy tovább. Barátokként váltunk el.

Nézzük, kiről is van szó.

Ám mégsem jött össze a házasság. De Bruna ettől még szép.

Pedig szűk két hete még nagy volt a boldogság.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.