Neymar szakított álomszép, tökéletes fenekű csajával, meg is nézzük Brunát

Neymar el akarta venni az elképesztő adottságokkal megáldott, meseszép kedvesét, aki viszont nemet mondott. Szakítottak is. Meg is nézzük gyorsan újra a brazil lányt.

Mutasd a feneked, megmondom, honnan jöttél! Na jó, nem pont így hangzik a mondás, de például a brazilokra ez eléggé igaz. Arrafelé ugyanis valami furcsa, ám áldott genetikai mutációnak köszönhetően a nők legnagyobb részének pompás hátsója van. Szexi, gömbölyű, pazarul nőies.

Bruna Marquezine is ebbe a kategóriába tartozik, Neymar (ex)kedvesének persze még könnyű, nem sok ideje volt a gravitációnak és a természetnek, hogy belerontson, mivel még csak 21 éves. Persze tény, nemcsak a popója tökéletes, hanem ritka szép az egész nő, úgy ahogy van.

A riói születésű Bruna egyébként színésznő (és persze modell), még gyerekként kezdte a szakmát, 1999-ben a Gente Inocente című sorozatban tűnt fel, főleg szappanoperákban szerepel. Mondjuk Brazíliában mi másban... Elnézve a képeket, nem csoda, hogy a Barcelona zsenije el is jegyezte a leányt, majd megkérte, legyen a felesége. Ám nem ismert okból Bruna nemet mondott, ami után elváltak az útjaik, ezt maga Neymar jelentett be.

Nem szeretek a magánéletemről beszélni, de a hír igaz, Bruna és én külön váltunk. Közösen döntöttünk így. Ő egy olyan lány, akit nagyra becsülök, és remélem, boldog lesz. Az élet megy tovább. Barátokként váltunk el.

Nézzük, kiről is van szó.

Ám mégsem jött össze a házasság. De Bruna ettől még szép.

Pedig szűk két hete még nagy volt a boldogság.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon