Saul Canelo Álvarez eléggé berágott Lionel Messire.

Argentína egy szenvedős meccsen, két egyéni villanással legyőzte Mexikót a katari vb csoportkörének második fordulójában.

Két zseniális lövés elég volt Argentínának Mexikó ellen

Borzalmasan szenvedős meccsen kettőt villant Argentína, így versenyben maradt, Mexikó viszont továbbra is gólképtelen.

A meccs után a közösségi médiában terjedni kezdett egy öltözői felvétel, amelyen az argentin ünneplés közben Messi belerúgott egy a földre dobott mexikói mezbe. Nyilván nem tudni, ez mennyire volt szándékos. A világ egyik legjobb és legnépszerűbb bokszolója, a mexikói Saul Álvarez szerint az volt, és küldött is egy üzenetet Messinek a közösségi médiában.

„Jobb, ha imádkozik Istenhez, hogy ne találjam meg. Ahogy én tisztelem Argentínát, úgy neki is tisztelnie kell Mexikót. Nem az egész országról beszélek, csak arról a baromságról, amit Messi csinált”

– fakadt ki a mexikói.


Messi korábbi válogatott csapattársa, a visszavonult Sergio Agüero a Twitteren válaszolt a mexikói bokszolónak:

„Mr. Canelo! Ne keresd a kifogásokat, nem ismered a focit, nem tudod, mi történik egy öltözőben. Az izzadt mezek mindig a földön vannak a meccsek után, ha jól megnézed, akkor látod, hogy csak véletlenül ér bele lábbal a mezbe, miközben megpróbálja a cipőjét levenni.” 

Álvarez és Agüero ezután még váltott néhány üzenetet, Messi egyelőre nem reagált, valószínűleg önként nem is fog, de az is valószínű, hogy újságírói kérdésként megkapta a következő sajtótájékoztatón.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Sérülés miatt lemarad az Eb-ről a La Liga egyik legjobbja

Valószínűleg még soha nem hallottál a világ leggazdagabb futballistájáról

Teljesen megvadult Massimiliano Allegri, ki is rúgta a Juventus

További cikkeink a témában