A Real Madrid korábbi kapusa szerint Lionel Messi nem mindig egy csendes, alig megszólaló srác.

A Liverpoollal Bajnokok Ligája-győztes Jerzy Dudek karrierje végén négy szezonon át volt a Real Madrid cserekapusa. Abban az időszakban, amikor a Madrid és a Barcelona között talán a legnagyobb volt a versengés. Egyik oldalon Mourinho, a másikon Guardiola volt az edző, és a két csapat meccsein több balhé is volt. Dudek most erről az időszakról beszélt, és mondott néhány érdekes dolgot:

„Messi nagyon provokatív volt, de ugyanez igaz Guardiolára is. Mindig azon voltak, hogy valahogy felidegesítsenek. Láttam és hallottam, amikor Messi olyan durva dolgokat mondott Ramosnak és Pepének, amit el sem tudtok képzelni.”

Dudek kitért korábbi csapattársaira is:

„Raúl nagyon arrogáns volt, de összességében egy rendes srác. Ronaldo énközpontú volt és folyamatosan versenyzett. Másképp egy teljesen normális srác, de megértem, hogy kívülről nézve másfajta kép alakult ki róla.”

A visszavonult lengyel kapus egyébként egy spanyol bajnoki címet és egy kupát nyert a Real Madriddal, de mindössze 12 alkalommal lépett pályára. Messi és Ramos eközben meg már két éve csapattárs a PSG-nél.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában