Az elmúlt egy-két évben rendre felmerült, hogy Dzsudzsák Balázs visszatérhet-e a válogatottba. A 35 éves szélső is beszélt erről, korábban azt mondta, a célja visszatérni a magyar válogatottba, később már úgy fogalmazott, el tudja fogadni, ha már nem lesz válogatott. Most ismét beszélt a címeres mezről.

Dzsudzsák legutóbb 2019-ben játszott Magyarország színeiben, ezzel beérte a válogatottsági ranglistán a rekorder, 108-szoros válogatott Király Gábort. Marco Rossi azóta azonban nem számol Dzsudzsákkal, és nem úgy tűnik, hogy a Debrecen játékosának lesz még lehetősége arra, hogy válogatott meccsen lépjen pályára. Tavaly még úgy fogalmazott, hogy célja visszatérni a magyar csapatba, később – amikor ez nem jött össze – azt mondta, ha hívják megy, de ha mégsem, azt is el tudja fogadni.

Most egy interjúban ismét érintette a témát Dzsudzsák, a következőt mondta a Sportrádiónak:

„Egyelőre nem szeretném megosztani az érzéseimet ezzel kapcsolatban, mert abból napokig téma lenne.

Nem is az a cél, hogy bármit is kirobbantsak vagy hogy véleményt formáljak. Ha eljön az ideje, szívesen kifejtem a gondolataimat. Most már sokkal nyugodtabban tudok beszélni erről, de azért még biztos, hogy a végére felhúznám magam. Vágyok a válogatott meccsre, de látom, hogy ez különböző okok miatt már nem adatik meg nekem.”

A teljes interjúért katt ide.

Ez is érdekelhet:

Sallai góljával nyert Belfastban a magyar válogatott

Sallai volt a meccs egyetlen gólszerzője, de a legjobb magyar teljesítményt Dibusz hozta.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Egy 51 éves holland a Fradi új vezetőedzője

Öt válogatott, amely meglepetést okozhat az Eb-n

A WhoScored szerint Magyarország az utolsó helyen végez az Eb-csoportjában

További cikkeink a témában