Harry Kane jövője továbbra is kérdéses, jelenleg nagy a csend az angol és a Tottenham részéről is, a pletykák szerint azonban a háttérben a Man. City azon dolgozik, hogy megszerezze az angol válogatott csapatkapitányát.

Kane az előző szezon végén jelezte, hogy nem feltétlen a Tottenhamnél képzeli el a jövőjét, az angol média szerint a bajnok Manchester City lehet a legjobb angol csatár következő klubja. A Tottenham állítólag 150-160 millió font körüli összeget kér a Citytől, ami azért még a Man. City szintjén is nagyon magas összeg.

Közben természetesen azon is dolgozik a londoni klub, hogy ha Kane távozik, akkor megtalálja az angol utódját. A Telegraph szerint a Tottenham az olasz bajnokságból igazolhat csatárt, amennyiben eladja Kane-t.

A Spurs kiszemeltje a Fiorentina szerb centere, Dusan Vlahovic.

A 21 éves, 190 centi magas támadót 2018-ban 1,95 millió euróért vette a Fiorentina a Partizantól, jelenleg a Transfermarkt 40 millió euróra értékeli. Az előző idénye volt a kiemelkedő, 37 olasz bajnokin 21 gólt rúgott, előtte hatot, három szezonnal ezelőtt pedig alig játszott a Fiorentina első csapatában.

A Telegraph szerint a Fiorentina – érthető módon – sokra értékeli játékosát, 70 millió euró körüli összegért engedné el Vlahovicot a firenzei csapat.

Masszív ajánlatot tett a Manchester City a Tottenhamnek Harry Kane-ért

A Spurs nem tervezi elfogadni az ajánlatot, a csatár viszont menni akar.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
A világ egyik legjobb bokszolója megfenyegette Lionel Messit, mert szerinte tiszteletlen volt az argentin