Szenzáció: a Zalegerszegi TE bejelentette, hogy világsztárral erősítettek.

William Gallas ugyanis edzőként kapott munkát, a fiatal tehetségek fejlődésében segíti a ZTE-t.

Az egykori francia védő játékosként focizott többek között az Olympique Marseille-ben, a Chelsea-ben és az Arsenal-ban is, valamint a válogatottal vb-döntőt játszott.

🤝Világsztárral erősödik klubunk!
𝐖𝐢𝐥𝐥𝐢𝐚𝐦 𝐆𝐚𝐥𝐥𝐚𝐬 kék-fehérbe öltözik és fiatal tehetségeink fejlődésében segít. #jövőklubja
Részletek👉 https://www.ztefc.hu/hu/hirek/vilagsztarral-erosodik-klubunk

Posted by ZTE FC Zalaegerszeg on Wednesday, July 28, 2021

William már jó pár éve Magyarországon él és figyelemmel követi hazai futballéletet, valamint a legnagyobb hazai tehetségeket. Klubunknál a fő feladata az utánpótlás hátvédeink egyéni képzése lesz az U12-tól egészen az U17-es korosztályig – írja a ztefc.hu. A futballikon – a hátvédek képzése mellett – nagy segítséget nyújthat a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében is.

„Szeretnénk Zalaegerszegen megvalósítani azt a szintű képzést, ami segít a fiataloknak, hogy eljussanak az NB I-es, vagy akár magasabb szintekre. Erre a programra tudtuk megnyerni William Gallast, az egykori világklasszist. Az első csapat védőivel is fog konzultálni, de főként azokra az utánpótlás korú labdarúgókra fog koncentrálni, akikben látja a fejlődési lehetőséget, lehet az akár középhátvéd, akár szélsőhátvéd. Célunk, hogy erre a hiánypótló feladatra hangsúlyt fektessünk, egyedülálló módon a hazai futballéletben” – mondta a klub elnöke, Végh Gábor

És ezt olvastad már?
Hét mezőnyjátékossal és két kapussal állt ki a portugál csapat, egy félidő alatt hetet kapott