A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor azzal az ötlettel állt elő, hogy az Újpest sorfalat állhatna a Fradinak, amennyiben a jövő keddi egymás elleni meccsükön már bajnok lenne az FTC.

Az Újpest szerint azonban a díszsorfalnak Magyarországon nincs hagyománya, ezért a klub biztosan nem fog sorfalat állni a Fradinak, akkor sem, ha az FTC bajnokként megy a rangadóra.

Az Újpest reakciójára a Fradi elnöke, Kubatov Gábor Facebookon reagált, jelezte, hogy amíg ő lesz a Ferencváros elnöke, addig a zöld-fehérek minden bajnoknak sorfalat fognak állni.

„Sajnálattal, ugyanakkor sportbaráti tisztelettel elfogadom az Újpest válaszát, miszerint nem fognak díszsorfalat állni, ha a Fradival, mint bajnokkal csapnak össze. Én ennek ellenére is azt ígérem, hogy amíg én vagyok a Fradi elnöke, minden magyar bajnok csapat számíthat arra, hogy sorfalat állunk számára. Ez alól az Újpest sem kivétel. Ha egyszer megnyerik a bajnokságot, meg fogjuk őket tapsolni ezért az eredményért. A gratuláció minden bajnoknak és minden győztes ellenfélnek kijár.”

A Fradinak egyébként nyernie kell szombaton, és akkor már biztosan bajnok Rebrov csapata.

(via nso)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.