Két lehetőséget vázolt fel a Real vezetése a walesinek, de egyik sem tűnik számára optimálisnak.

Bale maradni szeretne, annak ellenére, hogy Zidane-nal nem a legjobb a viszonya, a csapatba és magába a csapatszerkezetbe sem akaródzik beilleszkednie, és bizony nem is játszik tudásának megfelelően. Mégis jól érzi magát Madridban.

A Real viszont kevésbé örül annak az idényenkénti 17 millió eurónak, amit ki kell fizetni a csúcskategóriás játékosért, aki a teljesítményével meg sem közelíti a csúcskategóriát. Így aztán választás elé állították a két nagy spanyol lap, az As és a Marca beszámolója szerint:

1.) A nyáron elmegy

Vagy végleg, vagy kölcsönbe, de ne ők fizessék a magas bérét, pláne, hogy különösebben nem is számít rá Zidane. A nyártól még kevésbé fog, mert minimum egy klasszis érkezik a támadósorba (Hazard).

2.) Balhátvéd lesz

A vezetést azt agyalta ki, Zidane-nal egyeztetve, hogy jól kicsesznek a walesivel, ha mégis maradni akar: ő lesz az új balhátvéd. De nyilván ott is csak csere. Bale-nek nem lenne idegen a poszt, anno a Tottenham még balbekként vette, aztán került fokozatosan, soronként előre.

Ez utóbbi aligha vállalható a ma már támadónak számító Bale-nek, ergo sarokba van szorítva, így akarják rákényszeríteni, hogy lépjen le. Elegáns.

Korábban is egyértelmű volt már, hogy el akarják távolítani:

(Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon