1–1-et játszott a magyar válogatott a szerbekkel a Nemzetek Ligájában. Gera Zoltán ideiglenes szövetségi kapitány szerint az első félidőben különösen jól játszott a csapat, a másodikban viszont némiképp elfáradt.

Az Eb-kvalifikáció után a Nemzetek Ligájában Szerbiát fogadta Magyarország, és játszott 1–1-et a Puskás Arénában:

A koronavírusos Marco Rossi helyét Gera Zoltán vette át, aki szerint összességében jól játszott a válogatott egy nagyon erős ellenfél ellen:

Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat. Három-négy komoly helyzetünk volt, a szerbeknek egy, de azt be is rúgták. Az első félidő nagyon rendben volt, a második félidőre ugyanazt beszéltük meg, hogy ugyanúgy keményen, presszigenlve kell játszani, de a csapat ekkor már kezdett fáradni, nehezebb volt már tartani őket. Ha reálisan nézzük a meccset, akkor nyerhettünk volna egy nagyon komoly csapat ellen

nyilatkozta Gera Zoltán. Aki azt is elmondta, hogy folyamatosan tartotta a kapcsolatot Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, aki a bekapott gól után azt kérte a játékosoktól, hogy keménnyel, agresszíven futballozzanak.

Öt forduló után nyolcpontos Magyarország a Nemzetek Ligájában, két pont a hátránya a csoportelső oroszok mögött. A törököknek hat, a szerbeknek három pontja van.

Ezt pedig nem tudjuk megunni:

És ezt olvastad már?
Közel áll a megegyezéshez a Barcelona és a Man. City a spanyol szélsőről