Őszinték leszünk: pontosan tudjuk, hogy az ilyen és ehhez hasonló pletykák, kombinálások nagy része nem válik valósággá. Ezek sokszor inkább a bulvárt súrolják, bár azokkal tényleg nem foglalkozunk, viszont nagyon izgalmasak. Néha jobban vágyunk ezekre, mint egy meccsre.

Márpedig most épp arról pusmognak angol, olasz és francia lapok, hogy Párizs és Madrid között egy igen nagy horderejű mozgás jöhet létre. A szereplők: Real Madrid, PSG, Atlético Madrid.

Név szerint pedig:

amennyiben a Real Madrid rárepül Neymarra és/vagy Mbappéra, amire valóban nagy az esély, akkor a PSG azonnal ajánlatot tenne Griezmannra az Atlétinek.

Olaszországból származó jelentések már konkrét számokról szólnak: a PSG egy 86 millió fontos ajánlatot elegendőnek érez ahhoz, hogy elmozdítsák a világbajnok támadót a spanyol fővárosból. Pláne, hogy Griezmann már annyira mégsem érzi jól magát ott, mivel a csapata megint elbukott a BL-ben, és valószínűleg a bajnokságot sem nyerik meg. Pedig ő ezért maradt inkább ott és utasította el a Barcát.

Várj, csavarunk még egyet: a Tuttosport szerint, ha beindul ez a láncreakció, akkor Paulo Dybalát is magával rántja, mert az Atlético meg őt vinné a francia helyére.

Ugye hogy izgalmas?

Akkor itt van még egy plusz adalék. A Barca is beszállhat:

(Fotó: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában