Kai Havertz szerint cukormániás, és egyáltalán nem jött be neki a teljesen egészséges étrend. Ezért visszatért a kevésbé egészséges kajákhoz, és azóta jobban érzi magát.

A Chelsea német támadója egy interjúban arról beszélt, hogy megpróbált változtatni a táplálkozási szokásain, de nem a várt eredményt kapta.

„Kezdetben volt egy szakácsunk Londonban, aki minden nap jött, és főzött nekünk. És be kell vallanom, hogy egyáltalán nem éreztem jól magam. Teljesen ellentétesen hatott, mint ahogy gondoltam. Azt mondta, valószínűleg azért, mert cukormániás vagyok. ”

Havertz szerint a meccsek előtt kólát ivott, a szünetben édességet evett, és azt érezte, hogy ez erőt ad neki, a szakácsa azonban azt mondta, teljesen ignorálja ezeket a cukros italokat, ételeket.

„Aztán kaptunk egy táplálkozási szakértőt a Chelsea-nél, aki teljesen más irányból közelítette meg a dolgot. Azt mondta, szükségem van a kólára, a Fantára, igyak meg egyet naponta. Félidőben gumicukrot, Skittles-t vagy egyéb édességet kapok, és így újra azt érzem, hogy tele vagyok energiával”

mesélte Havertz.

Ha már Chelsea:

A Chelsea fél év után kirúgta a focitörténelem legdrágább vezetőedzőjét

Graham Potter nem élte túl az Aston Villa elleni vereséget. Meg a 11. helyet.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés