Merész vállalással indította a Napoli elleni rangadót Mauro Icardi.

Az Inter argentin csatára annyira szeret gól rúgni, hogy minden pillanatot kihasznál erre: az elsőt is, a középkezdést. Icardi azonnal rábikázta, Alex Meret kapust igencsak meglepte, amikor a labda a felső lécen csattant.

Bár a fiatal kapus jelezte, hogy nyugi, ura a helyzetnek, azért lesápadt egy csöppet.

A karácsonyi rangadót végül az Inter nyerte, Lautaro Martínez a 91. percben lőtte a győztes gólt.

Ekkor már emberhátrányban volt a Napoli, mivel Kaliodou Koulibalyt kiállították. A szenegáli védőt folyamatosan rasszista támadások érték a meccsen, többször is be kellett mondani, hogy fejezzék be a huhogást, de nem történt meg. És a meccset sem szakították félbe, holott a szabály ezt mondja ki. Ancelotti dühös is volt.

Elég különös volt az atmoszféra, háromszor kértük, hogy függesszék fel a meccset, háromszor be is mondták figyelmeztetést a stadionban. Koulibalyt kétségkívül irritálta, ami ott ment. Általában elég nyugodt és profi játékos, de ő az egész meccsen majomhuhogást kapott. Háromszor kértük, hogy lépjenek közbe, de a meccs folytatódott. Azt mondják, meg lehet állítani a játékot, de mikor? Négy vagy öt figyelmeztetés után? Legközelebb talán a saját kezünkbe kell vegyük az ügyet, és leállunk magunk a játékkal. Ekkor valószínűleg elveszítjük a meccset, de erre is készek vagyunk” – idézi Ancelottit a Football-italia.

Inter–Napoli 1–0

Zaniolo gólja mindent vitt a héten:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon