Most hétvégén a kétnapos Tour de Velencei-tó programsorozattal hivatalosan is kezdetét veszi a kerékpáros szezon a tónál.

A 30 km hosszú bringás túra déli 12 órakor indul a velencei Drótszamár Kempingtől, és végig kijelölt kerékpárúton halad a Velencei-tó körül. A túrára, az interneten előzetesen regisztráló első 2.000 fő ingyenesen kapja meg a részvételi csomagot, amely tartalmazza az indulás jogát, két frissítő állomást a túrán, könnyű ebédet a célban és emlékpólót is a rendezvényről.

A túrát L. Simon László, a Velencei-tó országgyűlési képviselője, az Országgyűlés kulturális- és sajtóbizottságának elnöke nyitja meg, aki maga is végigtekeri a távot.
A komolyabb kihívást kedvelőknek, szintén május 12-én, 70 és 110 km-es országúti távokat jelöltek ki a szervezők, érintve a Vértes legszebb részeit is, majd május 13-án, a Velence-hegység ismeretlen, de gyönyörű tájain tekerhetnek az erdőkben a terepkerékpárosok 30 és 60 km-es útvonalakon. A két nap során, minden futam összes résztvevője jogosult az ajándéksorsolásokon való részvételre, ahol három kerékpár és több tucat bringás kiegészítő is gazdára talál, összesen 1,5 millió forint értékben.

A szezonban összesen három különböző tókerülő esemény is várja majd a közönséget, a Velencei-tavit követően június 2-án a Balaton, míg szeptemberben a Tisza-tó lesz a célpont.

További információ, előnevezés és kedvezményes szálláscsomagok a kozepdunantul.itthon.hu, és a bringa.hu/tosport oldalon.

Jó ajánlat az annak tűnő olcsó bicikli? Olvasd el a Playeren!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés