Nem ez az első eset, hogy Nikola Jokic testvérei balhéba keverednek.

Nikola Jokic a világ egyik legjobb kosárlabdázója, tavaly bajnoki címet nyert a Denver Nuggets csapatával az NBA-ben, korábban kétszer választották az NBA legértékesebb játékosának. A most zajló rájátszásban is kiválóan teljesít eddig a Nuggets, a Los Angeles Lakers elleni első körös párharc első két meccsét a Denver nyerte meg.

Jokicnak és csapatának tehát jól megy a pályán, a Lakers elleni második meccs után azonban nem Jokic teljesítményéről írt az amerikai sajtó, hanem a testvérének a balhéjáról. A szerb center két tesója, Strahinja és Nemanja állandó vendége a Denver meccseinek, a Lakers ellen is a helyszínen voltak. Strahinja Jamal Murray dudaszós meccsnyerője után összeszólalkozott egy másik szurkolóval, aminek a vége az lett, hogy ököllel megütötte a nézőt. A TMZ szerint a denveri rendőrség vizsgálja az esetet, feljelentés azonban eddig még nem történt.


Nem ez volt az első eset, amikor a Jokic tesók balhéba keveredetek, egy 2021-es Phoenix elleni meccsen is majdnem pályára rohantak, hogy megvédjék a testvérüket.


Strahinja Jokicnak egyéb ügyei is voltak, a Yahoo Sports szerint 2019-ben letartóztatták, mert egy családi vita során fojtogatott és meglökött egy nőt. Később néhány enyhébb vétségben bűnösnek vallotta magát, a többi vádpontot ejtették ellene.

Ez is érdekelhet:

Teljes erővel mellkason taposta a földön fekvő ellenfelét a Golden State kosarasa

Nem gondoltuk, hogy Draymond Green taplóságban tud újat mutatni. Nagyot tévedtünk.

(A kiemelt fotó a fentebb említett 2021-es Denver–Phoenix meccsen készült, Nikola Jokic és Devin Booker látható rajta; forrás: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Harry Kane nyerte az Aranycipőt

További cikkeink a témában