Julián Álvarez hat gólig jutott a Libertadores Kupában.

A 22 éves argentin támadót az év elején vette meg a Manchester City, a szezon végéig azonban maradhatott klubjánál, a River Plate-nél. A Cityhez néhány hét múlva, az előszezonban fog csatlakozni.

A City számára véget ért az idény, miután a csapat megnyerte az angol bajnokságot, Álvarez számára viszont még nem, olyannyira, hogy a dél-amerikai BL-nek megfelelő Libertadores Kupa egyik csoportmeccsén hat gólt szerzett a perui Alianza Lima ellen. A fiatal támadó az első félidőben, majd a másodikban is mesterhármast szerzett, a River Plate 8–1-re nyert.

Álvarez hat gólja:

Álvareznek nem lesz egyszerű bekerülnie a City rotációjába, az angol bajnok kerete nagyon erős és csatárposztra érkezett Erling Haaland is. Eladni azonban semmiképp sem akarja Álvarezt a City, és jelenleg a kölcsönszerződés sincs feltétlen képben. Ferran Soriano a Manchester City vezérigazgatója Álvarez hat gólja után azt nyilatkozta, hogy a csatár csatlakozni fog a City keretéhez az előszezonban, és szerinte annak ellenére marad a klubnál, hogy sok kölcsönajánlatot kaptak.

Hihetetlen fordítással lett bajnok a Manchester City

Komoly dráma után lett bajnok a City.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Costa Ricának komoly helyzete nem volt, mégis legyőzte Japánt
.