Angol lapinformációk szerint napokon belül ajánlatot tesz egy katari nagy vagyonú magánszemélyek csoportja a Manchester United megvételére.

Arról már egy ideje lehetett hallani, hogy a Glazer család nem féltetlen ragaszkodik ahhoz, hogy megtartsa a Manchester Unitedet, és vizsgálja a manchesteri klub eladásának lehetőségét.

A Daily Mail most arról ír, hogy hamarosan egy katari ajánlatot kaphat a Glazer család,

és amennyiben megtörténne a vétel, akkor a United anyagi helyzete még jobb lenne a jelenleginél, a forrás szerint Ten Hag még többet költhetne az átigazolásokra.

Azt pontosan egyelőre nem tudni, hogy konkrétan ki vagy kik vennék meg a Manchester Unitedet, a Daily Mail egy nagy vagyonú magánszemélyek csoportjáról ír, akik állítólag olyan ajánlatot készülnek tenni, amely magasan jobb a konkurencia ajánlatánál, ami jelen esetben Nagy-Britannia egyik leggazdagabb emberét, Sir Jim Ratcliffe-ot jelenti, a pletykák szerint ő is megvenné a Unitedet.

Önmagában is óriási dolog lenne, ha valóban katari tulajdonosa lenne Anglia legnépszerűbb csapatának, a dolog egyik pikantériája pedig az lenne, hogy Manchester másik futballklubja, a City egyesült arab emírségekbeli kézben van, így a Katar–Abu-Dzabi versengés tovább erősödne, most már az angol fociban is.

Ez is érdekelhet:

107 millió eurót adna a Manchester United a Serie A legjobb csatáráért

Továbbra is csatárt keres a Manchester United, és most már nem ideiglenes megoldást.

Szabálysértéssel vádolja a Manchester Cityt a PL, pontlevonás vagy kizárás lehet a büntetés

A Premier League azzal vádolja a Manchester Cityt, hogy többször megsértette a liga pénzügyi szabályait. Komoly büntetést is kaphat a manchesteri csapat.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés