Scitec Muscle Beach: idén jubilál a magyar testépítés és erősport egyedülálló rendezvénye.

A 10. alkalommal megrendezett Scitec Muscle Beach idén is megrengette a Balaton-partot. Augusztus első hétvégéjén Siófokon gyűlt össze a Team Scitec színe-java: William Bonac, Oksana Grishina, Sergi Constance, Kathi Béla és Bohos Kornél is feltűnt a Plázson. Az izmok fesztiválján nem volt hiány programokban, a nyílt edzéseken és szemináriumokon kívül megrendezésre került a Scitec Power Challenge, a Scitec Raw, a CESA Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Kupa és a Mr. és Ms. Muscle Beach verseny is.

Egy márka a testépítésért

A nyár legizmosabb hétvégéje egyedülálló a magyar testépítésben és erősportban.

A BioTechUSA-cégcsoport tagjaként a Scitec Nutrition a Muscle Beachen elhozta a sportág magyar és nemzetközi kiválóságait a testépítés szerelmeseinek, hogy ők találkozhassanak vagy akár együtt is edzhessenek példaképeikkel.

A testépítés első számú hazai szakértőjeként a Scitec márka a Make a Difference szlogenen keresztül azokhoz szól, akik életvitelszerűen űzik az edzőtermi edzést, és arra ösztönzi őket, hogy önmaguk legjobb változatai legyenek, ezáltal inspiráljanak másokat is.

Ötkilós proteines vödörtartó verseny, Kathi Béla és Bohos Kornél Team Scitec-tagok

A Scitec Nutrition az elmúlt közel 30 évben folyamatosan támogatta az egészséges életmódot, a testépítést és a fitneszt. A márka nemcsak sportolókat szponzorál, de versenyeket és rendezvényeket is szervez. Prémium kategóriás étrendkiegészítőink mellett nagy hangsúlyt fektetünk az edukációra, rengeteg tippet és tanácsot adunk kezdőknek és haladóknak is. Bátorítunk mindenkit, hogy kezdjenek el sportolni, hiszen ezzel nemcsak egy jó formát lehet elérni, de sokat tehetnek az egészségükért. A Muscle Beach-re látogatóknak élete része az edzés, és többek szeretnének lenni az átlagosnál, ez a legerősebb kapocs közöttünk” – mondta Nagy Szabolcs marketingvezető.

Az erősembereknek nem elég a súly – a Team Scitec-es hölgyeket is körbe-körbe cipelték! A kép nem csalás – a lányoknak tényleg kapaszkodniuk kellett, úgy süvítettek a fiúk!

A testépítés sportünnepe

A kétnapos rendezvény során 15 ezer ember látogatott el a Scitec Muscle Beach-re, ahol szemináriumok és nyilvános edzések is várták a résztvevőket. Volt olyan pillanat, amikor húsz Team Scitec-sportoló edzett együtt. Az is bebizonyosodott a hétvégén, hogy a testépítés nem ismer határokat, kezdők és profik, férfiak és nők, fiatalok és idősek együtt élvezték a programokat.

Kathi Béla Team Scitec-tag és testépítő-erőemelő ikon

Megmérettetésekből sem volt hiány

A Muscle Beach-en 2. alkalommal rendezték meg az indulásától nagy népszerűségnek örvendő Scitec Power Challenge-et, mely a súlyzós edzést végző hobbisportolóknak ad lehetőséget arra, hogy megmérettessék magukat. A versenyre, ahol pusztán önmagával mérkőzik meg az induló, a hétvégén 283-an neveztek, köztük 199 amatőr és 84 versenyző. 154-en küzdöttek egyedi, 129-en pedig a komplett kategóriában, amely során 5 versenyszámot kell teljesíteni: guggolás, fekvenyomás, felhúzás, mellről nyomás és húzódzkodás (férfiak) vagy állva bicepsz (nők).

A Scitec Raw versenyre összesen 252 nevezés érkezett, az erőemelés szabályrendszere szerint 127-en fekvenyomásban, 125-en pedig felhúzásban mutatták meg a nyers erejüket. A Muscle Beach állomásaként szolgált egy nagyon fontos versenysorozatnak is: a CESA Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Kupa jelenleg hazánk legerősebb, leghosszabb ideig tartó és a versenyszámok tekintetében is legváltozatosabb strongman versenye, ahol egy élő erősember legenda, a litván Zydrunas Savicksas is tiszteletét tette.

Az erősemberek rettenetes súlyokat mozgattak meg a CESA Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Kupán

A Mr. és Ms. Muscle Beach verseny idén a Men's Physique, Bikini és Wellness kategóriák mellett új, tehetségkutató bodybuilding kategóriával bővült. Összesen 36 versenyző állt színpadra, hogy megmutassák, a kitartó munka és a fegyelmezett napirend meghozza a kívánt eredményeket.

Mr. és Ms. Muscle Beach verseny, Ms. Bikini 2-es kategória dobogósai: Gajdán Alexandra, Fátrai Virág és Zsellér Vanessza
Okszana Grisina többszörös fitnesz-világbajnok és Renata Novak is a Team Scitec sorait erősítik
A Mr. Olympia dobogós helyezett William Bonac testépítő ikonnal rengetegen fényképezkedtek a két nap alatt
Szmereka László és Kaszás Bálint Team Scitec tagok is odatették magukat
És ezt olvastad már?
Végül nem 80, hanem 100 milliót bukik Griezmannon a Barcelona