Jude Bellinghamről beszélt Jürgen Klopp, nem fukarkodott a dicséretekkel.

A Borussia Dortmund még mindig csak 19 éves középpályása, Jude Bellingham az angol válogatott egyik legjobbja volt a katari világbajnokságon. Bellinghamet már a vb előtt is nagyon nagyra tartották, az elkövetkező évtized egyik legjobb középpályását látják benne, és a megszerzéséért biztosan nagy harc lesz. A hírek szerint a Liverpool és a Real Madrid is komolyan érdeklődik iránta. Most egy interjúban a Pool-edző Klopp dicsérte:

„Nem szeretek mindig a pénzről beszélni, ha olyan kivételes játékos jön szóba, mint Jude. Ha valaki, aki amúgy nem követi a futballt egy ideje, és megnézné őt játszani, valószínűleg közel sem járna ahhoz, hogy hány éves. Valószínűleg 28, 29 évesnek tippelné, annyira érett a játéka.

Kiváló vb-je volt. Rengeteg mindenben már most kiemelkedő, és rengeteg téren képes még fejlődni. Ha jellemeznem kellene, akkor azt mondanám, hogy amit tud, azt nehéz megtanulni, és amit meg kell még tanulnia, azt könnyű elsajátítani. Ettől nagyon jó játékos”

– áradozott Klopp.

Egyelőre nem tudni, hol folytatja Bellingham, de valószínűleg nem marad sokáig a Dortmundban és a Bundesligában, és az is valószínű, hogy 150 millió euró körüli összegért válthat majd csapatot.

Szintén Liverpool:

Öt gól és City-továbbjutás a vb utáni első klubrangadón

A Manchester City egy remek meccsen kiejtette a címvédő Liverpoolt az angol Ligakupában.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés