Kerkez Milos olyan kiváló formában játszik Alkmaarban és a válogatottban is, hogy sorban állnak érte a nagy klubok.

A 18 éves magyar válogatott balhátvéd kétmillió euróért igazolt az AZ Alkmaarba januárban a Milantól. És úgy berobbant a holland élvonalba, hogy előbb Marco Rossi behívta a válogatott keretbe, majd Németország és Olaszország ellen pályára is lépett.

A szerbiai születésű Kerkez balhátvéd létére három gólt rúgott és hat gólpasszt adott az Alkmaarban, az AZ keretének ötödik legtöbbet használt játékosa, és ma már az Eredivisie egyik legjobb balbekkje.

Az Alkmaar egy gyémántra lelt és esze ágában sincs megválni tőle, kivéve, ha érkezik egy visszautasíthatatlan ajánlat. Ami nem kizárt, hogy ugyanis lapinformációk szerint spanyol és olasz klubok is éles szemmel figyelik a magyar fiút, akit Európa egyik legígéretesebb tehetségének tartanak:

az Atlético Madrid, a Sevilla, a Celta Vigo, a Lazio és a BL-ben villogó belga FC Bruges is megfigyelőket küldött az AZ meccseire Kerkez miatt.

A Transfermarkt jelenleg hárommillió euróra becsüli az értékét, de az elmúlt hetekben napról napra emelkedik ez, 6-7 millió euró körül mozog a Relevo szerint – de alighanem 10 alatt nem adná a holland klub.

Kerkez Milos eddig megállíthatatlan a szezonban

Amikor épp nem a meccs egyik legjobb és a fordulója válogatottja, akkor zseniális cseleket mutat be, vagy gólt rúg.

Kerkez továbbra is kiváló formában, európai kupameccsen rúgott gólt

A magyar válogatott védője az Európa-konferencialigában rúgott gólt.

(Fotó: ANP via Getty Images)

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában