Nem egy akármilyen 16 éves játékosért, hanem a jelenlegi legnagyobb tehetségért.

A Le Parisien információja szerint

a PSG-nél egyre komolyabban foglalkoznak Lamine Yamal esetlegesen leigazolásával.

A Barcelona 16 éves szélsője jelenleg az egyik legnagyobb tehetségnek számít, nem véletlen, hogy a katalán klub egymilliárd eurós kivásárlási árat szabott meg az esetében.

A francia forrás megerősít egy néhány héttel ezelőtti spanyolországi hírt, amely szerint a PSG hajlandó lenne 200 millió eurót fizetni a játékosért.

A Barcelona elnöke, Joan Laporta nemrég nyilatkozott egy bizonyos 200 milliós ajánlatról, de azt is elmondta, hogy a Barcelona jelenleg nincs anyagilag rákényszerítve arra, hogy eladja legnagyobb értékeit, köztük Yamalt.

Nyáron Mbappé távozik a Paris Saint-Germaintől, és ha nem is rögtön nyártól, de hosszú távon úgy érzik a francia klubnál, hogy Lamine Yamal pótolhatná a francia világbajnokot. A spanyol szélső menedzsere az a Jorge Mendes, aki több PSG-ben futballozó játékosnak is az ügynöke, és jelenleg talán a legbefolyásosabb menedzser, így emiatt is bizakodó lehet a fővárosi csapat.

Yamal játszott a PSG–Barcelona BL-párharcban is, és bár csapata kiesett, de a visszavágón gólpasszt adott, kiválóan játszott, amíg Araujo kiállítása miatt lecserélte Xavi. Az idei szezonban összesen 31 spanyol bajnokin lépett pályára, négy gól és hat gólpassz a mérlege, nemrég pedig már a spanyol felnőtt válogatottban is bemutatkozott.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk a következő tíz év Aranylabda-jelöltjeit – Top10 tinédzser focista

Kijött az NXGN éves rangsora, amely kiemeli a világ legjobb fiatal labdarúgóit, akik potenciálisan meghatározhatják a sportág jövőjét. Helyenként már a jelenét is.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A Rangers 3,5 millió fontért vinné a Fradi szélsőjét?

További cikkeink a témában