Ezt mondta a csapat elnöke, Joan Laporta. Meglátjuk, mennyire öregedik jól ez a nyilatkozat.

A hétközi Benfica elleni súlyos, 3–0-ás BL-vereség után szinte teljesen biztosnak tűnt, hogy az FC Barcelona vezetősége kirúgja Ronald Koemant. A meccs után a holland úgy nyilatkozott, hogy szerinte az eredmény csalóka volt, játékosa, Frenkie de Jong pedig azt mondta, hogy szerinte nem egy edzőváltás oldaná meg a Barcelona problémáját.

Az elmúlt napokban azonban folyamatosan Ronald Koeman kirúgása volt a téma a Barcelonával kapcsolatos hírekben. Andrea Pirlót, Antonio Contét, Xavit és Marcello Gallardót is szóba hozták többek között a katalán csapattal. Viszont most úgy tűnik, hogy mégis marad Koeman, vagy csupán Joan Laporta szemrebbenés nélkül hazudott, és néhány napon belül mégis kirúgja a hollandot.

Az Atlético Madrid elleni meccs eredményétől függetlenül Ronald Koeman marad a csapat edzője. A klub legendája és szurkolója is egyben, bíznunk kell benne. Egy nagyon nehéz időszakban lett a Barcelona edzője, mindannyian azt reméljük, hogy javulni fog a helyzet

– idézi a Marca a Barcelona elnökét.

A Barcelona ma este játszik a bajnok Atlético otthonában, a fordulót megelőzően nyolcadik a tabellán. Nem áll jól a La Ligában a csapat, de jobban, mint a Bajnokok Ligájában, ahol két meccs után nullapontos.

És ezt olvastad már?
Kiábrándítóan kezdte a PL-t a Man. United, de csak ezután jöttek a rossz hírek