Brutális pakk egyetlen játékosért, reméljük, azért marad még pénzük labdákra meg izotóniás italra is.

A Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke elmondta, hogy ő már nem foglalkozik a sajtóban megjelenő pletykákkal, túl rövid ehhez egy nap, de azt nem tagadta, hogy hallott ő is a Manchester City ajánlatáról:

az égszínkékek 355 millió eurót is hajlandóak lennének elkölteni Erling Haalandért,

írta meg a goal.com.

Ebben a csomagban már minden benne van, az átigazolási ár mellett a játékos fizetése, a menedzser és az apuka jutaléka is. Watzke hozzátette, hivatalos ajánlat még nem érkezett, de ha a Cityé befutna, nehéz lenne visszautasítani.

„Jelenleg nem tudunk arról, hogy bárki megkereste volna a játékost. Azt tudjuk, hogy egyelőre hozzánk nem érkezett hivatalos ajánlat. Mindenesetre az biztos, hogy a Manchester Cityvel képtelenek lennénk felvenni a versenyt anyagilag.”

Az ügyvezető szerint egyébként egyáltalán nincs aggodalom a klubházban Haaland esetleges távozása miatt, mert anno Lewandowskit és Aubameyangot is pótolni tudták, most se lenne másképp:

„Eddig mindig sikeresen kineveltünk egy új, fiatal sztárt. Ha Haaland távozik, akkor majd találunk egy hasonlóan tehetséges ifjú csatárt, aki nálunk klasszissá válhat.”

Ez az új csatár pedig alighanem Karim Adeyemi lesz, aki Haalandhoz hasonlóan a Salzburgból igazolhat Dortmundba.

A Salzburg már megint kitermelt egy Haalandot, a legnagyobbak már kerülgetik is

Maga Haaland után Patson Daka szórta a gólokat, a zambiai azóta már a Leicester játékosa. Most egy 19 éves német lépett erre az útra.

(Fotó: Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Lewandowski 34 évesen is megállíthatatlan, máris övé egy La Liga-rekord