Fogadjunk, hogy te sem hitted volna, hogy Aleska Diamond és Berki Krisztián, na nem a tornász, futni fog, egyszerre, sokat, felfelé, csak azért, hogy végérvényesen eldőljön, ki a celebek celebje, hogy főhősnőnk elégtételt vegyen szájkaratés sérelmeiért.

Elkezdtünk visszafelé számolni a napokat… lassan már csak egy hét választ el, hogy végre találkozzunk a felnőttfilmes Aleskával, Berki „Édes élet” Krisztiánnal és az izomlázzal. Tudod, van ez a jó kis Skyrun, a Duna Tower irodaház 18 emelete és 402 lépcsőfoka, a garantált 200 feletti pulzus, az izomláz és a kiköpött tüdő. UGYE NEM FELEJTETTED EL?!

Idén külön műsorszámmal is készülünk, pontosabban különleges vendégeink versengése biztosítja majd a szórakozást, és a látványt is. A férfiak nagy örömére Aleska ott és akkor és végérvényesen lerendezi nézeteltérését Berki Krisztiánnal, akinek bizony nagyon fájt, hogy Aleska lenyomta őt a Google-keresések listáján.

Szóval mikor?
2015. február 28. (szombat)

És hol?
Duna Tower, 1138 Budapest, Népfürdő utca 8.

A Facebookon is megtalálod az eseményt, de a hivatalos honlapon is elolvashatsz minden részletet és tudsz regisztrálni, ami feltétlenül szükséges a részvételhez. Hajrá!

Jó lesz!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában