Eddig szép íve volt a Rossi-féle csapat teljesítményének, Tallinnban viszont sok volt a hiba, sőt, mást is látott a kapitány.

Észtországban 3–3-as döntetlent játszott a magyar válogatott, ami egyrészt csalódás, másrészt eldöntötte, hogy nem juthatunk feljebb. De nem is az NL a fontos, hanem hogy legyen egy épkézláb csapatunk. Tallinnig úgy látszott, lesz, de ott valami megtörhetett.

„Túl sok hibát követtünk el ezen a mérkőzésen védekezésben, ennek nem is lehetett más az eredménye, mint a pontvesztés. A második és a harmadik kapott gólunk balszerencsés volt, de ettől függetlenül nem engedhetünk meg magunknak olyan hibákat, amiket ma elkövettünk.

A mai mérkőzésből egyedül azt tarthatjuk meg, hogy soha nem adtuk fel a küzdelmet, az akarat megvolt a játékosokban, jól reagáltunk, amikor hátrányba kerültünk. Az első félidőben voltak jó kombinációink előrefelé, ziccerünk is adódott a hajrában, amit sajnos kihagytunk. Az észtek taktikailag nem leptek meg bennünket, defenzíven kezdtek, ellentámadásokra játszottak. Nem voltak taktikai problémáink, a védőmunkánk azonban nem volt megfelelő ahhoz, hogy nemzetközi szinten jól teljesítsünk.

De kire gondolhatott  a kapitány? És vajon miért nem cserélt mondjuk a szünetben, ha már a meccs elejétől látta ezt? Várjuk a megoldásokat kommentben.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon