Marco Rossi: Tisztázni kell, ki az, aki hajlandó végrehajtani az utasításaimat

Nem kímélte a csapatát és magát se a kapitány, de nem is nagyon volt miért.

Az első félóra után azt hihettük, hogy eldőlt a mérkőzés, mert eleinte nagyon jól játszottunk. Félóra után azonban úgy kezdtünk el futballozni, mintha elfelejtettük volna, mi történt velünk Anglia ellen. Úgy tűnt, a csapat elfelejtette, amit megbeszéltünk, a játékosok elkezdtek egyénieskedni, emellett túl sok ki nem kényszerített hiba volt a játékunkban. Helyre kell állítanunk az önbizalmunkat, agresszívebbnek kell lennünk, több párharcot kell nyernünk. Andorra ellen nem szenvedhetünk.“

Elmondta, hogy dolgozniuk és javulniuk kell, mert nem lehet ilyen teljesítményt nyújtani, mint amit a mai mérkőzés egyes periódusaiban, különösen a második félidőben. Hangsúlyozta, az nem fordulhat elő, hogy négyszer-ötször megérkezünk a 16-oson belülre úgy, hogy aztán nem tudjuk befejezni az akciót.

Egész más hozzáállásra lenne szükség, és mi nem is olyan régen bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk erre. Sajnos, ha a válogatottunk nem nyújtja a maximumot, össze kell tenni a kezünket, hogy Andorra ne szerezzen gólt a hajrában.

(via MLSZ)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.