Wengerrel tavaly hosszabbítottak, és úgy tűnik, ennél nagyobbat nem hibázhatott volna a vezetőség.

Mert egyrészt pocsékul kezdték az szezont, legutóbb a Liverpooltól kaptak idegenben négyet, kilátástalan volt a játékuk, kívülről úgy tűnt, a játékosoknak teljesen mindegy, hogy egy rangadón semmisítik meg őket.

Másrészt elveszíthetik a legfontosabb játékosukat, Alexis Sánchezt. Aki állítólag nagyon közel van a Man. Cityhez, olyan források is vannak, ami szerint orvosi vizsgálaton vesz részt. A klubváltás egyelőre még nem biztos, de ha a chilei megy, akkor rég látott nehéz helyzetben az Arsenal. Amit persze magának köszönhet, Sánchezzel nem hosszabbítottak, jövőre lejár a szerződése, akkor ingyen igazolhat oda, ahova akar.

Sportbladet on Twitter

BREAKING: According to Sportbladet source @Alexis_Sanchez has undergone medical at @ManCity #afc #mcfc #deadlineday https://t.co/gadkEuaNba

Közben az már biztos, hogy Oxlade-Chamberlain elhagyja a klubot, érte a Liverpool fizet 40 millió euró körüli összeget. Az angol szélső pályafutása ígéretesen indult, de alapember nem vált belőle, a Liverpoolban kiderül, hogy a képességei, esetleg Wenger miatt.

Oxlade-Chamberlain már Liverpool-mezben

A szurkolók egy részénél már betelt a pohár, Wenger távozásáért kampányolnak, és ha Sánchez klubot vált, akkor megvan rá az esély, hogy több meghatározó játékos is követi. Talán ez kéne az ágyúsoknak, na meg Wenger leváltása, hogy egy új edzővel, új elképzelésekkel építkezni kezdjenek. Mert jelenleg a legjobb négytől messze vannak.

És ezt olvastad már?
Az 90. percben hagyta ki a vb egyik legnagyobb és legfontosabb ziccerét Lukaku