Alekszej Szobolev orosz snowboardozó iPhone-ja bekresselt, annyi nő támadta be telefonon.

Ehhez persze kellett az is, hogy felírja a telefonszámát a sisakra, így több százezer tévénéző láthatta a csütörtöki selejtezője előtt. A 22 éves versenyző bevallottan azért húzta be a telefonszámos trükköt, mert az olimpia faluban nagyon unalmas.

Meg is lett a manőver eredménye, nagyon hamar közel kétezer üzenet érkezett a telefonjára, köztük tucatnyi meztelen képpel. (Az orosz nők sem viccelnek.)

Ráadásul a snowboardja mintázata a Pussy Riot punkbanda előtt tisztelgett, ami egy jópofa geg lenne, ha Alekszej mondjuk amerikai lenne, de orosz, és nem lepődnénk meg, ha emiatt negatív diszkrimináció érné a jövőben.

De Alekszej behúzta, ami nem meglepő, a snowboardosok nem a megfontoltságukról híresek. Sajnos a verseny annyira jól nem ment a srácnak, nem jutott be a döntőbe, de a jó hír, hogy így több ideje marad böngészni az SMS-ek között.

Az a helyzet, hogy alakul a faszagyerek-válogatott Szocsiban. Korábban Johnny Quinn tört ki a fürdőszobából, mint egy férfi, most meg itt van a csajmágnes Alekszej. Várjuk a folytatást!

És ezt olvastad már?
Talán túl hamar nyilatkozott a vb-döntő után Bíró Attila szövetségi kapitány