Az új tulaj új szakmai vezetéssel képzeli el a jövőt.

A Mol érkezése után azonnal menesztették Nebojsa Vignjevicet, és most már hivatalos, hogy

Mészöly Géza lett az Újpest FC új vezetőedzője.

Stabilizálni szeretném a csapatot, azt akarjuk, hogy a játékosok felszabadultak legyenek” – idézte a klub honlapja a trénert, aki kiemelte, azt az euforikus állapotot, amelyben most ő van, szeretné átadni tanítványainak is.

A drukkerek arra számíthatnak, hogy a játékosoknak át fogom adni, hogy az első perctől az utolsóig küzdjenek az adott meccseken, és a csapat sikeres legyen.

Mészöly, aki játékosként 18-szor szerepelt a válogatottban, 2004 februárja és 2006 júniusa között, majd 2010 áprilisától 2011 augusztusáig volt már az Újpest trénere, az első időszakban kétszer, 2004-ben és 2006-ban ezüstérmes lett a csapattal. Az 56 éves szakember dolgozott többek között utánpótlás-válogatottak mellett is.

Elődjét, Nebojsa Vignjevicet pár órával korábban menesztették a posztról. A szerb tréner tavaly májusban tért vissza Újpestre, előtte 2013 és 2020 között vezette a csapatot, amellyel kétszer Magyar Kupát nyert, egyszer pedig bajnoki bronzérmet szerzett.

Kedden megszületett a megállapodás a klub tulajdonosváltásáról, ennek értelmében a Mol Vagyonkezelő Zrt., a Mol-csoport leányvállalata többségi tulajdont szerez a labdarúgóklubot üzemeltető cégben, az Újpest 1885 Futball Kft.-ben. Vignjevic aznap még a kispadon ült a Debrecen elleni hazai bajnoki mérkőzésen, amelyet csapata 2–1-re elveszített.

Az Újpest kilenc forduló óta nyeretlen a bajnokságban – ebben az időszakban mindössze egy pontot gyűjtött –, így a tizedik helyre esett vissza a tabellán. Mészöly vasárnap a Diósgyőr vendégeként debütál a fővárosi klub kispadján.

Ez is érdekelhet:

Messi csapattársát igazolta le a Fehérvár

Az Inter Miamitól igazolt argentin támadót a Vidi.

Senki nem lehet fontosabb a klubnál – Sejtelmes indokkal küldték el a DVTK edzőjét

Három nappal a tavaszi rajt előtt elküldte edzőjét a Diósgyőr.

(Fotó: Újpest FC)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A La Liga elnöke Real Madrid-drukkerként nyilatkozott Mbappéról

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés