Mike Tyson idén ismét ringbe léphet, ellenfele a youtuber-bokszoló Jake Paul lehet.

Az 55 éves Mike Tyson 2020-ban bokszolt legutóbb egy bemutatómeccsen a szintén korábbi világbajnok Roy Jones Jr. ellen. A meccs után Tyson azt mondta, nyitott arra, hogy további hasonló gálákon vegyen részt, azóta azonban nem volt meccse. Idén viszont lehet. Jake Paul ellen bokszolhat a korábbi nehézsúlyú világbajnok.

Tyson nemrég Jimmy Kimmel show-műsorában beszélt erről:

„Összejöhet. Minden lehetséges. Ha összejön a meccs, akkor idén kell megtörténnie. Eléggé ügyes ahhoz, hogy ellenem bokszoljon, hiszen eddig csak nyert. Ha azt gondolják az emberek azokról a bunyósokról, akikkel bokszolt, hogy nem elég jók, akkor is le kellett volna győzniük őt ezeknek a srácoknak, de nem tudták. Olyan embereket vert meg, akiket nem kellett volna legyőznie, így megérdemli az elismerést. Többen követik őt, mint a világbajnokokat, jót tesz a boksznak. Segít másoknak, hogy pénzt keressenek. Miért haragszik mindenki rá?”

– mondta Tyson.

Nem sokkal később jött Paultól a válasz:

„Köszönöm Mike Tysonnak a lehetőséget és az elismerést. Idén mindenképp összehozzuk.”

Paul youtuberként vált ismertté, az elmúlt években azonban bokszolóként próbálja építeni a már felépített brandjére alapuló karrierjét. A legutóbbi két ellenfele két korábbi MMA-világbajnok, Ben Askren és Tyron Woodley volt. Előbbit kiütötte, utóbbit először pontozással legyőzte, majd kiütötte, miután a profi bokszoló Tommy Fury elleni meccse nem jött össze.

Brutálisan KO-zta a korábbi UFC-bajnokot a youtuber-bokszoló

Jake Paul bokszkarrierjét ideje minimálisan komolyan venni?

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában