A Premier League egyik legjobb játékosa, Mohamed Szalah szerződéshosszabbítása jelenleg még függőben van, és a jelek szerint igen messze állnak az igények. Távozik a nyáron az egyiptomi?

Fabrizio Romano a The Guardianben arról ír, hogy a Liverpool decemberben tett ajánlata óta a tárgyalások megakadtak a klub és Mohamed Szalah menedzsere között. A vörösök úgy gondolják, jó ajánlatot tettek, Jürgen Klopp is ezt kommunikálta:

„Mo szerintem azt várja, hogy a klub ambiciózus legyen, és mi mindig azok voltunk és most is azok vagyunk. Minden Món múlik. A klub megtette, amit tehetett, jól haladunk az egyeztetésekkel, minden úgy áll, ahogy ilyen periódusban lennie kell. Nincs aláírás, de nincs elutasítás sem, csak várnunk kell. Én úgy látom, minden teljesen rendben van, nem kell sietni.”

Ezt nem mindenki gondolja így, a sajtótájékoztató után ugyanis Ramy Abbas, Szalah ügynöke a Twitteren válaszolt erre. Egy igen egyértelmű, és meglehetősen gyerekes, hogy azt nem mondjuk, tiszteletlen üzenetet írt Klopp nyilatkozatára:

Ilyen ügynökkel nem könnyű egyeztetni, és ezek után Klopp helyében nem is erőltetnénk. Szalah jelenlegi szerződése egyébként 2023-ban jár le, szóval ha nem hosszabbít, akkor a nyári, vagy legkésőbb a téli átigazolási időszakban muszáj eladnia a Liverpoolnak. A Barcelona már ugrásra készen áll.

Szalah 34 meccsen 27 gólt szerzett ebben a szezonban, összesen pedig már több mint 150 gólja van a Liverpoolban: 237 mérkőzésen 152 találat, és van 57 gólpassza is.

(Fotó: Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Az újabb bravúr nem jött össze, az Európa-bajnoktól kikapott a magyar válogatott