Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az MTK iszonyatos kedvezményeket tesz az összes ultrájának, annak a 12-24-nek, aki van. És nekik nagyon jó lesz most, és azért a klub sem fog ebbe belebukni. Legalábbis egyelőre, de az újratervezéssel majd ráérnek akkor foglalkozni, ha bevált a program.

Az MTK vezetősége és a klub szurkolócsoportjai ugyanis hétfőn megbeszélték, amit meg kellett, és végül arra jutottak, hogy az új, szuper stadion "csak akkor lesz a jövőben is a klub igazi otthona, ha a csapat mérkőzésein egyre több és több szurkoló lesz a nézőtéren".

És persze "a klub vezetése számára a legfontosabb, hogy szurkolók igényeit mindenben kiszolgálja, valamint hogy az MTK szurkolóinak számát gyarapítsa, ezért az Új Hidegkuti Nándor Stadionban", és most figyelj:

  • az MTK Ultra szurkolótábor tagjai mindenkor a legnagyobb kedvezménnyel, a legalacsonyabb áron válthatnak jegyet, bérletet a mérkőzésekre;
  • az MTK Ultra szurkolótábor tagjainak a mérkőzések megtekintéséhez nem kell szurkolói kártyát kiváltaniuk, használniuk;
  • az MTK Ultra szurkolótábor tagjai a szektorukban ülőhelyeikről felállva szurkolhatnak.

(A teljes nyilatkozatot ITT olvashatod el.)

Nincs mese, MTK-ultrának lenni most nagyon szuper dolog (a Gyirmót ellen bizonyíthatják is). És hát ez nem egy Kubatov vs. Fradi-ultrák szkanderverseny, az is jól látszik.

(Forrás / fotó: mtkbudapest.hu)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.